Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

ByBit Design er skabt med omtanke

ByBit Designs består af en række serier af brugskunst, interiør og gadgets. Du kan gå på inspiration her på siden. I sidebaren kan finde de aktuelle ting indenfor hver kategori.

Designeren Bit Dahl arbejder i genbrugsmaterialer. Derfor kan nogle af hendes serier , som eksempelvis den brune Jersey Ko, være produceret i et begrænset antal.

Hvis den vare, man ønsker at købe ikke er lagt ind på webshoppen, så er det muligt, at Bit Dahl har den i sin fysiske butik. Hun får også gerne fremstillet ting på bestilling.

Luk menu
×
×

Kurv

Kære alle !

Butikken er lukket ind til den 30. marts. Vi står alle i en svær situation lige nu, hvor vi skal passe godt på hinanden, sådan vi hurtigst muligt kan komme videre.

Hvis du er interesseret i at besøge min butik er det muligt. Butikken er stor og jeg følger nøje myndighedernes retningslinjer for handel i butikker. Hvis du har varer som er reserveret, er det også muligt at afhente i butikken eller i min vareindlevering efter aftale.

Du kan få leveret varer uden beregning til din dør i Jebjerg og omegn, efter aftale. Den populære gaveindpakning laver vi stadig væk , hvis du ønsker det.

Jeg har en Gave Shop udenfor butikken, hvor du kan købe lækkerier og skønne pynteting. Der vil enkelte dage være udendørs shopping. Hvor der står varer på borde i kasser m.m udenfor butikken, som man kan købe og betale med mobile pay. Du kan holde dig orienteret på min facebookside.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på 20787160 eller på bit@bybit.dk

De aller bedste hilsner fra

Bit