fbpx
Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

Bolig og stil – med omtanke, er udsat pga. Covid19. Vi afvikler arrangementet senere og offentliggør en ny dato.

Pia & Bit

Bolig og stil – med omtanke

Er et nyt marked med fokus på kvalitet, økologi og dygtige håndværkere. Vi har tænkt bæredygtighed ind i arrangementet. Vi udleverer ikke plastposer på markedet, og vi har omtanke for at anvende så få engangsprodukter som muligt. Vi satser på produkter af genbrugsmaterialer og produkter som kan vaskes af og bruges igen. Alle vores udstillere får udleveret en hør dug.

Mange udstillere er lokale, men vi har også valgt at invitere spændende udstillere fra andre lokale områder i DK. Alle udstillere er meget passionerede omkring hver deres speciale.

Du kan opleve kvalitetsprodukter, nogle produceret i DK og andre uden for DK. Men fælles for alle produkter er, at de er unikke på hver deres felt og de har alle noget til fælles, at de på den ene eller anden måde kan identificere sig, med disse 3 vigtige ord.

Genbrugt – Brugbart - Holdbart

Der er mulighed for at købe økologisk makeup, biwrap – bæredygtig indpakning af madvarer. Interiør og brugskunst produceret i DK af overskuds materialer, genbrugt kunsthåndværk og japansk vintage til din bolig. Krydret med dansk håndværk, som økologisk pileflet, danske håndlavede smykker i naturmaterialer og danske håndfiltede kvalitetsprodukter.

Styling af tøj og tilbehør med omtanke. Vintage håndplukkede japanske kimonoer, unika dansk designede og producerede vindjakker. Lækre franske strømper og tørklæder i ægte silke, i meget høj kvalitet, meget holdbare og åndbare produkter.

Lækre kurvetasker produceret til fordel for enlige kvinder i Nepal og danske håndlavede skindtasker i rester af skind kombineret med sælskindsrester. Smukke danske håndsyede hatte. Dansk strikdesign og lokal produceret garn, fra vores lokale Hendrichsens Uldspinderi i Skive.

Økologisk børnetøj, sengetøj og tilbehør med glade motiver i dansk design.

Smuk blomsterkunst til dit bryllup og unika ideer til din borddækning. Skyl halsen i et glas dansk vin produceret af lokale æbler fra Roslev æbleplantage.

Der vil også være mulighed for at købe små lækre snacks fra Spændende Mad, som tilbereder mad af høj kvalitet af lokale råvarer. De serverer al maden på deres egne special designede italienske fade.

Der vil også være mulighed for at købe dansk Æblemost fra Lyby æbleplantage, serveret i glas.

Fri entre – gratis kaffe & økologisk The fra Nordjylland.

De bedste hilsner og håber vi ses
Pia & Bit

Luk menu
×
×

Kurv

Der er også plads til dig - på bænken

Kom med på mit Nyhedsbrev – og du får:
* Tips & ideer til dit udeliv og indendørs
* De første gode nyheder
* Gode tilbud
* Du bliver eksklusiv Landsbykunde
Du får 15 % rabat på dit første køb af mine hyggelige produkter.