Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

Bolig og stil – med omtanke, er udsat pga. Covid19. Vi afvikler arrangementet senere og offentliggør en ny dato.

Pia & Bit

Bolig og stil – med omtanke

Er et nyt marked med fokus på kvalitet, økologi og dygtige håndværkere. Vi har tænkt bæredygtighed ind i arrangementet. Vi udleverer ikke plastposer på markedet, og vi har omtanke for at anvende så få engangsprodukter som muligt. Vi satser på produkter af genbrugsmaterialer og produkter som kan vaskes af og bruges igen. Alle vores udstillere får udleveret en hør dug.

Mange udstillere er lokale, men vi har også valgt at invitere spændende udstillere fra andre lokale områder i DK. Alle udstillere er meget passionerede omkring hver deres speciale.

Du kan opleve kvalitetsprodukter, nogle produceret i DK og andre uden for DK. Men fælles for alle produkter er, at de er unikke på hver deres felt og de har alle noget til fælles, at de på den ene eller anden måde kan identificere sig, med disse 3 vigtige ord.

Genbrugt – Brugbart - Holdbart

Der er mulighed for at købe økologisk makeup, biwrap – bæredygtig indpakning af madvarer. Interiør og brugskunst produceret i DK af overskuds materialer, genbrugt kunsthåndværk og japansk vintage til din bolig. Krydret med dansk håndværk, som økologisk pileflet, danske håndlavede smykker i naturmaterialer og danske håndfiltede kvalitetsprodukter.

Styling af tøj og tilbehør med omtanke. Vintage håndplukkede japanske kimonoer, unika dansk designede og producerede vindjakker. Lækre franske strømper og tørklæder i ægte silke, i meget høj kvalitet, meget holdbare og åndbare produkter.

Lækre kurvetasker produceret til fordel for enlige kvinder i Nepal og danske håndlavede skindtasker i rester af skind kombineret med sælskindsrester. Smukke danske håndsyede hatte. Dansk strikdesign og lokal produceret garn, fra vores lokale Hendrichsens Uldspinderi i Skive.

Økologisk børnetøj, sengetøj og tilbehør med glade motiver i dansk design.

Smuk blomsterkunst til dit bryllup og unika ideer til din borddækning. Skyl halsen i et glas dansk vin produceret af lokale æbler fra Roslev æbleplantage.

Der vil også være mulighed for at købe små lækre snacks fra Spændende Mad, som tilbereder mad af høj kvalitet af lokale råvarer. De serverer al maden på deres egne special designede italienske fade.

Der vil også være mulighed for at købe dansk Æblemost fra Lyby æbleplantage, serveret i glas.

Fri entre – gratis kaffe & økologisk The fra Nordjylland.

De bedste hilsner og håber vi ses
Pia & Bit

Luk menu
×
×

Kurv

Kære alle !

Butikken er lukket ind til den 30. marts. Vi står alle i en svær situation lige nu, hvor vi skal passe godt på hinanden, sådan vi hurtigst muligt kan komme videre.

Hvis du er interesseret i at besøge min butik er det muligt. Butikken er stor og jeg følger nøje myndighedernes retningslinjer for handel i butikker. Hvis du har varer som er reserveret, er det også muligt at afhente i butikken eller i min vareindlevering efter aftale.

Du kan få leveret varer uden beregning til din dør i Jebjerg og omegn, efter aftale. Den populære gaveindpakning laver vi stadig væk , hvis du ønsker det.

Jeg har en Gave Shop udenfor butikken, hvor du kan købe lækkerier og skønne pynteting. Der vil enkelte dage være udendørs shopping. Hvor der står varer på borde i kasser m.m udenfor butikken, som man kan købe og betale med mobile pay. Du kan holde dig orienteret på min facebookside.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på 20787160 eller på bit@bybit.dk

De aller bedste hilsner fra

Bit