fbpx
Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

ByBit har fået ny hjemmeside og webshop

ByBit Design – Dansk design med omtanke har fået ny hjemmeside og webshop, som bliver lanceret nu op til jul.

– Det er med stor glæde, at jeg nu kan oplyse alle mine trofaste kunder og følgere på facebook og instagram, at jeg er kommet online med en ny hjemmeside og en webshop, hvor man kan købe mine egne designs under brandet ByBit Design – Dansk Design med omtanke, siger indehaver af ByBit, Bit Dahl.

Over en årrække har hun udviklet sit brand ByBit Design, og har i dag flere serier, som hun nu sælger fra sin webshop, men som hun også stadig forhandler i sin butik  i Østergade, Jebjerg. Her kan man også besøge Bit i hendes åbne værksted, mens hun arbejder med sine ting.

BÆREDYGTIGHED OG MILJØ

Bit Dahl begyndte at arbejde professionelt med sine designs af brugskunst, gadgets og interiør til boligen omkring år 2015. Den røde tråd i ByBits Design er, at alt er håndskåret af danske håndværkere og produceret af genbrugs- og overskudsmaterialer.

– Jeg har altid tænkt bæredygtighed og miljø ind i mine designs i så vid udstrækning, som muligt. Jeg arbejder i restmaterialer som resttræ, jeg får leveret fra lokale møbelproducenter, og gensbrugslæder fra gamle bælter samt andre materialer som kork, der jo er et miljøvenligt materiale, forklarer Bit Dahl.

Nu kan du læse mere om ByBit Design her på hjemmesiden – og tilmed gå ind på hendes webshop, hvor Bit Dahl lige nu har lagt en række gode ideer til julegaver på siden. Webshoppen vil hun løbende holde ajour med de mest aktuelle ting – og finder man ikke det, man søger i webshoppen – så har hun stadig den fysiske butik i Jebjerg, hvor hun udstiller og sælger alle sine designs.

IMG_0152
Luk menu
×
×

Kurv

Der er også plads til dig - på bænken

Kom med på mit Nyhedsbrev – og du får:
* Tips & ideer til dit udeliv og indendørs
* De første gode nyheder
* Gode tilbud
* Du bliver eksklusiv Landsbykunde
Du får 15 % rabat på dit første køb af mine hyggelige produkter.