fbpx
Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

ByBit holder Åben Weekend

Nu begynder planlægningen af forårets store fester – blandt andet konfirmationer. Og står du og mangler gode tips og inspiration til borddækning, så kom til Åben Weekend hos ByBit i Jebjerg lørdag den 26. og søndag den 27. januar- begge dage fra klokken 10 til 15.

Få blandt andet 20 procent rabat på Bit Dahls egne ByBit designs og tilbud på stueplanter.

Designer og indehaver af ByBit Serviceudlejning & Designs udlejer blandt andet luksus service, hørduge og stofservietter til den store fest. I weekenden kan du i hendes hyggelige butik se forskellige eksempler på spændende borddækning, og Bit Dahl giver gerne tips om alt lige fra servietfoldning til lette blomsterdekorationer.

           –  Når jeg pynter et bord, så tager jeg gerne udgangspunkt i natur-materialer. Jeg indsamler ting ude i naturen, som jeg benytter til borddækning og gerne sætter sammen med nogle af mine egne designs, eksempelvis mine servietringe og lysestager, som jeg får produceret i resttræ hos lokale håndværkere, fortæller Bit Dahl.

       TÆNKER PÅ MILJØET

Bæredygtighed og miljø er en rød tråd i Bit Dahls arbejde – både når hun pynter borde og designer brugskunst og interiør. Man kan leje luksus service – blandt andet Royal Copenhagen – hos ByBit. Ligeledes udlejer og sælger hun ægte hørduge- og servietter, som er øko-godkendte, og vil man gerne prøve noget nostalgisk og unikt kan man leje hendes vintage-service samt vintage-stofservietter.

Bit Dahl har også i en årrække designet flere serier af brugskunst og interiør, som hun både sælger og udlejer. Hun får produceret alle sine designs i genbrugsmaterialer eller resttræ- og læder hos danske håndværkere.

           – Jeg sælger mine designs i min butik her i Jebjerg, men nu også fra min nye webshop. Til Åben Weekend vil jeg vise nye designs – blandt andet en ny version af min Square Lysestage. Begge dage vil jeg vise eksempler på, hvordan man kan pynte den og nogle af mine andre designs med ting fundet i naturen, forklarer Bit Dahl.

       HYGGELIGE DAGE

Bit Dahl forhandler også delikatesser fra lokale fødevareproducenter, og til Åben Weekend vil der blive masser af smagsprøver udover en masse hygge med kaffe og kage – samt chips og Cola til konfirmanderne. Begge dage kan man også købe løgplanter til de udendørs krukker og indendørs planter.

Så kig forbi butikken i Jebjerg og lad dig inspirere og se, hvilke ting du kan leje eller købe til festen og ikke mindst kom og lad dig inspirere. Kom og lær nye tips til, hvordan festbordet kan pyntes med smukke ting fra naturen og med Bit Dahls egne designs, som giver en ekstra kant, hvis bordet gerne må være helt unikt og personligt dækket.

Og glem ikke hyggegenet – for hos ByBit er hygge en egenskab, som Bit Dahl lægger stor vægt på. Bit Dahl lover også, at der bliver små overraskelser til de første kunder.  

Du kan læse mere om Landsby Butikken i Jebjerg her

Du kan læse mere om ByBits Design her

Se hvad du kan leje hos ByBit her

Luk menu
×
×

Kurv

Der er også plads til dig - på bænken

Kom med på mit Nyhedsbrev – og du får:
* Tips & ideer til dit udeliv og indendørs
* De første gode nyheder
* Gode tilbud
* Du bliver eksklusiv Landsbykunde
Du får 15 % rabat på dit første køb af mine hyggelige produkter.