Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

Produktinformation:
På bybit.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til bit@bybit.dk

Priser:
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – ofte fra dag til dag.  Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt BY BIT accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

Fragt og Levering:
GLS pakker til pakkeshop – tæt på dig DKK 39,-
GLS pakke til din privat adresse DKK 59,-
Mulighed for afhentning i min butik i Vestergårdsvej 12 A, Jebjerg.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på bybit.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af varer fra bybit.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til BY BIT om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og BY BIT er først indgået, når BY BIT ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
Det er muligt at betale med Dankort og Visakort.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra BY BIT. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på bybit.dk, er uden for BY BIT kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og BY BIT, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til BY BIT egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af

  • At de bestilte varer kommer for sent frem til køber,
  • Eller de bestilte varer lider af mangler,
  • Når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for BY BIT kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Fortrydelsesret:

Meddeler køber BY BIT, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler BY BIT beløbet for de modtagne varer, dog ikke fragtomkostningerne. BY BIT dækker ligeledes ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. I det tilfælde vil hele beløbet returneres – også fragten.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i butikken og heller ikke varer solgt til virksomheder.

BY BIT tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden bybit.dk drives af virksomheden:

BY BIT

Vestergårdsvej 12 A

7870 Roslev

CVR: 36130164

bit@bybit.dk

Tlf. 20787160

 

Forbehold for ændringer:

BY BIT forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Luk menu
×
×

Kurv

Kære alle !

Butikken er lukket ind til den 30. marts. Vi står alle i en svær situation lige nu, hvor vi skal passe godt på hinanden, sådan vi hurtigst muligt kan komme videre.

Hvis du er interesseret i at besøge min butik er det muligt. Butikken er stor og jeg følger nøje myndighedernes retningslinjer for handel i butikker. Hvis du har varer som er reserveret, er det også muligt at afhente i butikken eller i min vareindlevering efter aftale.

Du kan få leveret varer uden beregning til din dør i Jebjerg og omegn, efter aftale. Den populære gaveindpakning laver vi stadig væk , hvis du ønsker det.

Jeg har en Gave Shop udenfor butikken, hvor du kan købe lækkerier og skønne pynteting. Der vil enkelte dage være udendørs shopping. Hvor der står varer på borde i kasser m.m udenfor butikken, som man kan købe og betale med mobile pay. Du kan holde dig orienteret på min facebookside.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på 20787160 eller på bit@bybit.dk

De aller bedste hilsner fra

Bit