fbpx
Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –
Fugle til udeliv - By Bit

Lancering af Limfjordsliv

En ny bæredygtig kollektion af By Bit har set dagens lys. Navnet er Limfjordsliv, og produkterne er designet og produceret i restmaterialer fra danske virksomheder.Produkterne har været undervejs siden 2019, hvor Bit Dahl, grundlæggeren af By Bit, blev kontaktet af en gammel bekendt, som var i besiddelse af FSC certificeret rest laminat.

Bit Dahl greb hurtig muligheden for at arbejde med et nyt materiale, som har resulteret i en masse spændende nye designs.Rejsen mod en ny kollektion har budt på både op og nedture. Selv COVID-19 har påvirket processen og forsinket kollektionen med 2 måneder, men nu er Bit Dahl endelig klar til at vise sine nye designs frem.

Kollektionen lanceres den 30. april i et skønt uderum foran landsbybutikken på Østergade xxxx. Her kan du se produkterne fra Limfjordsliv samt finde inspiration til, hvordan du skaber et hyggeligt ude liv. Det er muligt at se kollektionen alle torsdage, fredage og lørdage fra den 30 april t.o.m. den 2 maj.

Om Limfjordsliv
En serie af danskproduceret brugskunst inspireret af livet omkring Limfjorden, designet og udviklet af By Bit. Essensen af Limfjordsliv er at skabe bæredygtige designs, der fører livet ved Limfjorden helt hjem til dig – hvad enten produkterne placeres ude eller inde, giver de associationer til det naturrige liv ved Limfjorden. Du kan trygt lade produkterne pynte ude hele året rundt. De tåler både regn og blæst. Serien er produceret af danske håndværkere i laminat rester og overskudsegetræ fra danske produktioner ved Limfjorden. Det er produkter som er produceret til det danske udeliv & uderum. Alle produkterne er produceret med omtanke, og bæredygtighed præger hele kollektionen.

 

Luk menu
×
×

Kurv

Der er også plads til dig - på bænken

Kom med på mit Nyhedsbrev – og du får:
* Tips & ideer til dit udeliv og indendørs
* De første gode nyheder
* Gode tilbud
* Du bliver eksklusiv Landsbykunde
Du får 15 % rabat på dit første køb af mine hyggelige produkter.