Kontakt +45 20 78 71 60 | bit@bybit.dk | Fri fragt ved køb af varer for DKK 499, –

Butik og værksted under samme tag

Bit Dahl har sin butik og sit værksted i den lille landsby Jebjerg omgivet af smuk natur i Salling. Det er her, hun arbejder kreativt med sine egne designs i et åbent værksted, som besøgende har adgang til.

Butikken oser af hygge. Her udstiller og sælger Bit Dahl sine egne designs – og i butikken kan man finde ting, som ikke kan købes på webshoppen. Udover egne designs, så forhandler Bit Dahl en række produkter fra lokale producenter, for hendes hjerte brænder for alt, hvad der er lokalt og dansk.

I butikken kan man også finde interiør og brugskunst fra andre leverandører, der har det tilfælles, at de er danske – og gerne lokale.

ÅBNINGSTIDER:
Torsdag: kl: 14-18  
Lørdag  : kl: 10-13

Bæredygtighed og genbrug

Bit Dahls gennemgående tanke med at benytte resttræ og andre genbrugsmaterialer i sine designs går igen i butikken. Indpakning er et af butikkens specialer, og her benytter Bit Dahl genbrugspapir i videst muligt omfang – og tænker altid hensynet til miljøet ind i alt, hvad hun laver.

Bit Dahl tilbyder også bordækning og udlejning af eksklusivt service. I butikken har hun udstillinger af service og eksempler på unik borddækning.
Butikken og værkstedet holder åbent på bestemte tidspunkter, men Bit Dahl er altid at træffe på mobil – og kommer gerne forbi og åbner butikken. 

Hygge

Det er vigtigt for Bit Dahl, at det skal være hyggeligt at komme i butikken. Derfor har hun indrettet et hyggehjørne, hvor der altid er kaffe på kanden og et stykke kage. Det skaber ro og harmoni, så hendes gæster kan hygge-snakke over en kop kaffe og kigge på de udstillede ting i eget tempo.

Luk menu
×
×

Kurv

Kære alle !

Butikken er lukket ind til den 30. marts. Vi står alle i en svær situation lige nu, hvor vi skal passe godt på hinanden, sådan vi hurtigst muligt kan komme videre.

Hvis du er interesseret i at besøge min butik er det muligt. Butikken er stor og jeg følger nøje myndighedernes retningslinjer for handel i butikker. Hvis du har varer som er reserveret, er det også muligt at afhente i butikken eller i min vareindlevering efter aftale.

Du kan få leveret varer uden beregning til din dør i Jebjerg og omegn, efter aftale. Den populære gaveindpakning laver vi stadig væk , hvis du ønsker det.

Jeg har en Gave Shop udenfor butikken, hvor du kan købe lækkerier og skønne pynteting. Der vil enkelte dage være udendørs shopping. Hvor der står varer på borde i kasser m.m udenfor butikken, som man kan købe og betale med mobile pay. Du kan holde dig orienteret på min facebookside.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på 20787160 eller på bit@bybit.dk

De aller bedste hilsner fra

Bit