Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Firmagaver

Firmagaver med eget logo

Bit Dahl laver firmagaver for institutioner, virksomheder, ejendomsmæglere, klubber m.m. Så har man et logo som firma eller andet, så kan logoet laves på alle Bit Dahls egne designs. Eller man kan vælge sit eget unikke produkt, som Bit Dahl kan sætte i produktion. Men selvfølgelig kræver det et større antal.

Bit Dahl har eksempelvis lavet rigtig mange nøgleringe med firmalogo, som bliver brugt til personalegaver, julegaver, receptionsgaver og fødselsdagsgaver. ByBit Design indeholder også gadgets – blandt andet JA hatten og PYT knappen. Disse gadgets har nogle firmaer valgt at bruge i deres hverdag på en fin og sjov måde.

Egne designs

Ofte bliver der taget udgangspunkt i ByBit design. Tapasbræt, Livets Træ og de populære bakker er ofte designs, som er en del af gaven. De bliver sat sammen med lokale danske fødevareprodukter.

ByBits nye Julegris  Signe indgår også i firma- julegaverne i 2018. Når man modtager en firmagave, er det altid dejligt, at der er en lille ting tilbage som et minde fra Julen 2018.

Bit Dahl vil gerne lave unikke gaveideer i spændende indpakning og være med til at støtte de mange dygtige lokale producenter i området.

 

Økologisk landsforening

Bit Dahls brugskunst er lavet med omtanke på miljøet og efter bæredygtige principper i vid udstrækning. Hendes dyr og figurer er alle udskåret i resttræ. Blandt andet dansk egetræ og overskudsmaterialer som restuld og gamle bælter.

Med serien Glade Danske Bondegårdsdyr går hun næsten all-in på det økologiske. Dyrene ligger i gaveæsker lavet af genbrugspap og på et leje af økologisk halm. 

Derfor har Økologisk Landsforening valgt at bruge serien som gave, og de får i dag produceret dyrene med deres eget Ø-logo på siden.

BIT DAHL KIGGER GERNE FORBI
Hvis du ønsker en firmagave fra ByBit, så ring til Bit Dahl og aftal en tid. Hun kigger gerne forbi firmaet. Eller I kan mødes i hendes butik/værksted i Jebjerg.Bit Dahl er altid åben for nye ideer, og producerer gerne figurer eller gaver efter eget ønske